Alles over Tele2

De voordelen van Tele2 Mobiel 4G

Met het nieuwe 4G-netwerk van Tele2 trek je zonder zorgen het internet helemaal leeg. Om daar het meest van te kunnen genieten krijg je bij je Tele2 4G-abonnement ook nog eens dikke kortingen op telefoons. Dat is dus Spotify luisteren van Ariana Grande tot Zedd, en Youtuben tot je alles helemaal hebt gezien.
Niet omdat het moet, maar omdat het kan.

Tele2 aanbiedingen

Ben jij al klaar voor 4G?

Heb je een 3G-telefoon? Dat is jammer! Als je voor een abonnement van Tele2 kiest, ben je namelijk verplicht om deze dienst te gebruiken in combinatie met een 4G-toestel. Daarnaast dien je je toestel zo in te stellen dat je altijd gebruik van ons 4G-netwerk maakt. Alleen dan haal je het maximale uit ons netwerk en kunnen wij onze genadeloze lage prijzen blijven garanderen. Bekijk hier de lijst met geschikte toestellen.

Flinke kortingen op smartphones

Omdat dat nieuwe netwerk geen zin heeft als je nog met een Nokia 3310 aan de slag moet, krijg je bij Tele2 hoge kortingen op de nieuwste 4G-smartphones. En hoe meer data je kiest, hoe voordeliger je toestel. Zo krijg je de laatste smartphone én een enorme berg data voor een briljant lage prijs! Geen oude of 2G- of 3G-netwerken meer. Iedereen met een 4G-toestel kan gebruikmaken van de eindeloze mogelijkheden die het 4G-netwerk van Tele2 biedt.

Geen buiten-de-bundel-vrees meer

Bij Tele2 krijg je grotere databundels dan bij welke provider ook. Zodat je ongeremd en op volle snelheid alles op internet kan doen wat je wilt. Lukt het je toch die enorme databundel op te maken, dan kun je niet meer mobiel internetten tot je nieuwe maand weer begint. Zo heb je nooit meer onverwachte buiten-de-bundelkosten. Natuurlijk kun je ook heel gemakkelijk een Extra Internetbundel bestellen, als je niet kan wachten om de rest van het internet leeg te trekken.

Enorme databundels

Elke maand een rekening waar je blij van wordt. Bij Tele2 krijg je écht meer dan je nodig hebt, voor minder. Dat is dus zonder zorgen elke seconde een selfie posten, iedere dag je moeder goedemorgen appen en Youtuben tot je niet meer kan.