Alles over Ben

De voordelen van Ben

Ben, dat zou zomaar je beste vriend kunnen worden! Want Ben houdt van voordeel, en gunt je alle vrijheid met zijn uiterst betrouwbare 4G-netwerk. Je krijgt alle kansen om zelf je abonnement vorm te geven, met de maandelijks opzegbare Sim Only-formule, of de MB Pauze voor als je zeker geen extra kosten kan gebruiken. En als je hulp nodig hebt dan heeft Ben voor jou de persoonlijkste benadering. Ben je weer helemaal gerust!

Ben aanbiedingen

Betrouwbaar 4G netwerk van T-Mobile

Ben maakt gebruik van het best geteste netwerk van Nederland, dat van T-Mobile. Met snelheden tot 75 Mbps en een dekking van 95% kom je nooit zonder snelle verbinding te zitten, allemaal dankzij Ben.

Sim Only Maandelijks Opzegbaar

Ben zorgt ervoor dat je Sim Only maandelijks opzegbaar is. Zo zit je niet vast aan een lang abonnement, maar kan je wanneer je maar wil wisselen of overstappen. Lekker flexibel, net zoals jij!

Geen onverwachte kosten met MB pauze

De MB Pauze is een handige functie die je beschermt voor onverwachte kosten. Zolang MB Pauze op staat is het niet mogelijk om mobiel internet buiten je bundel te gebruiken. Resultaat? Geen onverwachte kosten!