Alles over T-Mobile

De voordelen van T-Mobile

T-Mobile is met 3,7 miljoen klanten één van de grootste aanbieders van Nederland, en daar heeft de klant het meeste voordeel van. Het bereik van T-Mobile is ongeëvenaard, in maar liefst 99% van Nederland ben je zeker van 4G. Zo wordt een plekje zonder dekking vinden nog een echte uitdaging!

T-Mobile aanbiedingen

Datavrije muziek

T-Mobile heeft de oplossing voor je muziekverslaving: je luistert nu naar muziek zonder dat het je MB’s kost! Zo hou je al je data lekker bij voor de dingen die er echt toe doen.

Beste netwerk

Je hoeft je niet meer af te vragen welk netwerk het beste is van Nederland: T-Mobile kwam als beste uit de test en dat is niet toevallig. De hoogste 4G-snelheid combineren ze met de beste dekking. In maar liefst 95% van Nederland heb je de beschikking over 4G, het maakt geen verschil of je nu in Groningen of Maastricht bent.

Standaard 4G bij je internetbundel

Via Stel Samen & Stel Bij kies je bij T-Mobile zelf hoe je je bundel wil gebruiken. Meer bellen of liever meer dat? Dat kies je zelf! Bovendien gebruik je tot 2GB ook in het buitenland, allemaal uit je eigen bundel. Op vakantie gaan betekent toch niet dat je niet meer bereikbaar mag zijn?