Alles over KPN

De voordelen van KPN

KPN is de provider voor een mobiele wereld, en geeft je alle kansen om mobiel te zijn en te blijven. Zo kan je bij KPN voordelig genieten van Spotify Premium om onderweg muziek te luisteren via het supersnelle 4G-netwerk, of kan je een abonnement delen met het hele gezin en MB’s uitwisselen! Als dat geen vooruitgang is..

KPN aanbiedingen

Het snelste 4G-netwerk

KPN is eigenaar van zijn eigen netwerk, en daar pluk je als klant de vruchten van. Met de supersnelle glasvezelverbindingen van KPN heb je altijd de beste verbinding, waar je ook bent. En dat altijd via 4G, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over je bereik of je flexibiliteit.

Datapakketten voor gebruik in het buitenland

Bij KPN bestel je met een druk op de knop een datapakket dat je overal in Europa toelaat verbonden te blijven. De Buitenlandbundels van KPN zorgen ervoor dat je nooit meer afhankelijk bent van roaming en de hoge kosten die dat met zich mee brengt. Is je bundel op? Dan blokkeert je internet automatisch, en bel je weer aan lokaal tarief. Geen verrassingen, en altijd de beste prijs.

KPN Compleet: voordelen voor de hele familie

KPN Compleet, dat is het pakket dat de lijm vormt tussen de leden van je gezin. Want zoals iedere vader of moeder je zal vertellen, een gezin leiden voelt soms als een bedrijfje runnen. Daarvoor heb je krachtige hulpmiddelen nodig, en dat is KPN Compleet zeker! Je krijgt niet alleen korting op al je KPN Mobiel abonnementen, maar ook gratis zenders en films, dubbel zoveel data, gratis onderling bellen én onderling MB’s delen. Hét pakket voor heel het gezin!

Spotify-pakket met extra MB’s en Spotify Premium

Hoe luister jij naar muziek onderweg? De kans is groot dat je Spotify gebruikt, en terecht! Deze muziekdienst heeft al je favoriete artiesten en nummers, en KPN weet dat ook. Daarom krijg je nu Spotify Premium bij je KPN abonnement voor maar € 7,50 p/m, samen met een extra gratis databundel van 1500 MB! Zo luister je overal naar je favoriete muziek, zonder dat je je zorgen moet maken over je data.