Sim Only abonnementen en aanbiedingen vergelijken

Sim Only Vergelijker

Wat is uw huidige provider? !
Contractduur:
Geen
voorkeur
 • p/mnd
  opzeggen
 • 12
  mnd
 • 24
  mnd
 
Minimum MB p/mnd: MB
Meest besteld
Minimum minuten p/mnd: Min
Meest besteld
Minimum SMS p/mnd: SMS
Vergelijk alle providers
Of selecteer provider(s) naar keuze
 • T-Mobile
 • Vodafone
 • Telfort
 • Tele2
 • Simyo
 • KPN
 • Ben
 • hollandsnieuwe
 • Youfone
Provider
Tarieven
Contractduur
MB's
 
Belminuten
 
SMS
Actieprijs / mnd
Gem. prijs p/mnd
Bestellen
 

maanden

onbeperktMB's
/

onbeperktMin
/

onbeperktSMS

Geen resultaten gevonden. Pas uw filtering hierboven aan.
Uw gegevens worden verwerkt. Dit kan enkele seconden duren.

Loading...

Sim Only Providers

Ga hieronder naar de Sim Only pagina van uw gewenste provider:

Extra goedkoop bellen met een Sim Only abonnement

Een Sim Only abonnement is dé uitkomst voor iedereen die een goedkoop abonnement zoekt zonder een nieuw toestel. Vergelijk op deze pagina de goedkoopste Sim Only aanbiedingen van T-Mobile, Vodafone, Telfort, Tele2, Simyo, KPN, hollandsnieuwe, Ben, Youfone en Simpel en bespaar fors op uw belkosten. U geeft zelf aan hoeveel minuten, sms’jes en mobiel internet u wenst en de vergelijker toont u direct welk Sim Only abonnement het goedkoopst is. Uiteraard kunt u ook aangeven welke provider u zoekt en wat de contractduur moet zijn. Door alle Sim Only aanbiedingen met elkaar te vergelijken, weet u zeker dat u het beste abonnement kiest dat bij uw wensen past.

De meest verkochte Sim-only abonnementen per provider

Vele klanten gingen u al voor en vergeleken hier alle voordelige Sim Only aanbiedingen. Op de bovenstaande providerpagina’s ziet u de best verkochte Sim Only abonnementen van dit moment per provider. Ook kunt u daar per provider de verschillende abonnementen met elkaar vergelijken. Onze klanten bepalen deze populairste acties zelf op basis van het aantal verkopen. Zoekt u een goedkoop abonnement zonder nieuwe mobiele telefoon? Dan zijn deze aanbiedingen de ideale keuze voor u.

Vraag en antwoord SIM Only

Wat is er anders aan een Sim Only abonnement?

Wanneer u een Sim Only abonnement afsluit ontvangt u van ons enkel een simkaart. Op deze simkaart staan al uw abonnementsgegevens. De simkaart gebruikt u vervolgens in een simlock vrij toestel en u kunt direct gebruikmaken van uw abonnement. Simlockvrij betekent dat uw mobiele telefoon simkaarten van alle providers accepteert.

Wanneer moet ik kiezen voor een Sim Only aansluiting?

Het is dé keuze wanneer u al beschikt over een goed functionerende gsm en alleen op zoek bent naar een nieuw, los abonnement. Met voordelige tarieven belt u met een Sim Only abonnement éxtra goedkoop. Bent u op zoek naar een goedkoop abonnement mét een nieuwe gsm, dan kunt u deze vinden op de pagina met GSM + abonnement pagina.

Een Sim Only is dus erg goedkoop. Hoe kan dat?

Bij een abonnement met een nieuwe gsm daarbij, ontvangt u vaak hoge kortingen op de nieuwe telefoon. Omdat er bij een Sim Only abonnement geen nieuw toestel zit, krijgt u van de provider een extra korting op de maandelijkse kosten.

Kan ik mijn abonnement ook verlengen met een Sim Only abonnement?

Ja. Via abonnement verlenging kunt u eenvoudig uw huidige abonnement verlengen. Een verlenging wil overigens niet zeggen dat u exact hetzelfde abonnement moet nemen als dat u nu hebt. Een verlenging betekent niets meer dan dat u wederom een mobiel abonnement neemt bij de provider waar u al klant bent op dat moment. Welk abonnement u ook kiest, als het bij de provider is waar u nu al mee belt, noemen we dat een verlenging. Stapt u over van de ene provider naar de andere, dan kiest u voor een nieuw abonnement met nummerbehoud.

Ik wil zeker mijn huidige nummer behouden. Kan dat?

Ja. Wij regelen het nummerbehoud Gratis voor u. Wij zeggen uw oude abonnement voor u op en op de eerst beschikbare datum zal uw nummer overgezet worden. Zo heeft u geen dubbele kosten. Voorwaarde is wel dat uw nummer nog actief is op het moment dat u gebruik maakt van een Sim Only aanbieding.

Ik wil een Sim Only met internet, welke moet ik nemen?

Dat ligt aan uw wensen. Heeft u veel of weinig data nodig en wilt u het snelst mogelijke 4G internet of is een 3G verbinding ook snel genoeg voor u?|De vergelijker laat helder zien welke keuze het beste bij uw situatie past. Zoekt u de best verkochte Sim Only abonnementen met data? Kijk dan op onze Sim Only + Internet pagina. Geef wel aan, wanneer u bestelt, of u een micro of nano simkaart nodig hebt. Uw huidige toestel kan deze nodig hebben indien dit staat vermeld in de handleiding. Vinkt u niets aan op het contract, dan krijgt u automatisch een gewone simkaart toegestuurd. Wilt u een abonnement voor een iPad of andere tablet? Dan kiest u voor een Data Only Abonnement op onze speciale Data pagina.

Waarop vergelijkt Typhone.nl de abonnementen?

Alle Sim Only abonnementen worden vergeleken aan de hand van uw wensen en de kosten die daar tegenover staan. Tijdens het vergelijken van Sim Only abonnementen houden we ook rekening met de mogelijke acties die gelden. Zo weet u precies welk abonnement het goedkoopst is.

Sim Only vergelijker
0 items € 0,-
Nieuwsbrief Schrijf je in voor de Typhone nieuwsbrief:

U heeft javascript niet actief staan in uw browser. Om optimaal gebruik te kunnen maken van deze website adviseren wij u om javascript te activeren.
Klik hier voor informatie over hoe u javascript kan activeren