Mobiel Internet

Mobiel Internet Abonnement

De beste aanbiedingen van een mobiel internet abonnement vindt u hier. Kies voor een superscherp geprijsde aanbieding met bijvoorbeeld een gratis tablet of dongle. U kunt kiezen uit mobiel internet abonnementen van KPN, Hi, T-Mobile, Vodafone en Tele2.

Populaire aanbiedingen

Verlenging deals

Software Online

Vraag & antwoord Mobiel Internet

Wat wordt er precies onder mobiel internet verstaan?

Een apart abonnement voor een internetaansluiting die u door heel Nederland kunt gebruiken, dat wordt er onder mobiel internet verstaan. Op die manier heeft u altijd toegang tot e-mails, digitale bestanden en social media. Met mobiel internet surft u snel naar een website of zoekt u vlug even iets op.

Op welke wijze kan ik met mijn laptop gebruik maken van mobiel internet?

Indien u het mobiel internet abonnement wilt gebruiken voor uw laptop dan kunt u de simkaart, indien uw laptop daarvoor geschikt is, direct in de laptop plaatsen. Heeft u daar geen mogelijkheid toe? Dan dient u een extern modem aan te schaffen of te kiezen voor een abonnement met een dongle die u eenvoudig op de usb-poort van uw laptop aansluit.

Wat is de snelheid van mobiel internet?

Dat hangt van de provider en het type abonnement af. Bij het bestellen van een mobiel internet abonnement wordt de snelheid van het internet altijd weergegeven. Vaak geldt: hoe hoger de maandelijks kosten hoe meer data en hoe sneller het internet.

Hoe goed is de netwerkdekking van het mobiele internet?

Tegenwoordig is de dekking door heel Nederland zo goed dat u nagenoeg overal in het land gebruik kunt maken van het mobiel internet abonnement. Indien u twijfelt aan het netwerk van een provider kunt u de dekkingskaart via de website van de betreffende provider controleren.

Is een gsm een vereiste om gebruik te kunnen maken van het mobiel internet?

Nee. U kunt ook zonder gsm een mobiel internet abonnement afsluiten. Deze kunt u dan gebruiken in een laptop of een tablet.

0 items € 0,-
Nieuwsbrief Schrijf je in voor de Typhone nieuwsbrief en spaar tot € 40,- korting
Voorwaarden »

U heeft javascript niet actief staan in uw browser. Om optimaal gebruik te kunnen maken van deze website adviseren wij u om javascript te activeren.
Klik hier voor informatie over hoe u javascript kan activeren