Aanbiedingen

Apple iPhone aanbiedingen

iPhone aanbiedingen: Nú extra iPhone voordeel bij Typhone! De Apple iPhone is nu voordelig te bestellen i.c. met abonnementen van alle netwerken. Profiteer nu van de scherpe aanbiedingen met een iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5S, iPhone 5C of iPhone 4S.

iPhone 7

Vind uw GSM

Accessoires

De nieuwe iPhone 7

De nieuwe iPhone 7 en 7 Plus zijn beschikbaar bij Typhone. De nieuwste Apple-producten zijn onthuld op 7 september onthuld tijdens de Keynote presentatie door Tim Cook. Naast de nieuwe iPhone zijn ook diverse nieuwe modellen en features van de Apple Watch gepresenteerd.

Nieuwe iPhone 7 kleuren!

De iPhone 7 komt met 1 óf 2 nieuwe kleuren. De Jet Black is 1 van de kleuren, deze is alleen beschikbaar voor de iPhone’s met een opslag van 128GB of 256GB. Daarnaast is er nu een nieuwe kleur Black en deze zal voor alle iPhones beschikbaar zijn. De kleur Space gray komt hiermee te vervallen.

Meer opslag

Apple stapt eindelijk af van de iPhone met maar 16gb opslag. Het minste iPhone geheugen zal 32GB zijn. Halleluja! Kunnen we eindelijk meer foto’s opslaan en apps downloaden.

Apple bracht met de iPhone in 2007 een ware revolutie op gang. Deze iPhone 2G, die destijds niet in Nederland geleverd werd, was het startschot voor de moderne smartphone. Sindsdien is Apple, door het constant verbeteren van zijn producten, uitgegroeid tot een van de allergrootste spelers op de markt voor mobiele telefoons en dat is heel simpel te verklaren. Een iPhone ziet er altijd schitterend uit, werkt voorbeeldig en zit vol met innovaties. Precies in lijn met alle andere producten van de Amerikaanse fabrikant.

Apple iPhone 6S

Nog meer finesse met de iPhone 6s en 6s Plus

Na de introductie van een nieuw model iPhone, volgt Apple dit model traditioneel op met een verbeterde s-versie. Zo ook met de iPhone 6. In het najaar van 2015 presenteerde Apple namelijk de iPhone 6s en 6s Plus. Op het oog nog steeds dezelfde smartphone maar onderhuids veranderde er veel. Zo kreeg de camera eindelijk een upgrade naar een 12 megapixel sensor en werden de prestaties wederom opgekrikt dankzij een snellere processor en 2 GB werkgeheugen.

Daarnaast introduceerden de Amerikanen 3D touch. Een techniek die registreert hoe hard je op het scherm van de iPhone drukt en op basis daarvan verschillende opties toont. Houd bijvoorbeeld een notificatie wat steviger ingedrukt en je ziet een preview van het berichtje of je kunt direct antwoorden. Verder kwam er met de iPhone 6s een nieuwe kleur beschikbaar, namelijk Rosé Gold. Een stijlvolle toevoeging waarmee nog meer mensen een geschikte kleur voor hun iPhone zullen vinden.

iPhone 6 en iPhone 6 Plus

Op 9 september 2014 werden twee opvolgers van de iPhone 5s aangekondigd: de iPhone 6 met een 4,7” scherm en de iPhone 6 Plus met een 5,5” scherm. Met deze grotere schermen gaf Apple gehoor aan de wens van de klant en zetten ze flinke stappen richting de concurrentie. Beide smartphones kregen een LCD-IPS display die alle multimedia prachtig visualiseert. De 4,7”-versie is voorzien van een resolutie van 750x133 pixels en de 5,5”-versie heeft een Full HD resolutie (1080x1920 pixels). Apple noemt haar schermen ook wel ‘Retina HD’.

De iPhone 6 draaide op iOS 8. Verbeterde functies van iOS 8 waren widgets, een vernieuwde communicatie tussen apps, slimme Spotlight functie en meer. De meest opvallende verbetering van de nieuwe iPhone was Apple Pay. Met een NFC-chip kunnen betalingen en informatie veilig over korte afstand verzonden worden. Deze betalingsmethode zal vooralsnog alleen in de VS beschikbaar zijn.

Uiteraard volgde er met een nieuwe iPhone 6 ook een vernieuwd design. De iPhone 4(s) en 5(s) kenmerkten zich door de scherp gesneden randen. Voor de iPhone 6 werd een nieuw pad ingeslagen naar een ronde afwerking en een aluminium behuizing. Het toestel was verkrijgbaar in de kleuren Space Grey, White en Gold.

De succesvolle iPhone 5S

De iPhone 5s deelde in 2013 de spotlight met zijn vrolijke, goedkopere broertje, de iPhone 5c. De iPhone 5s was een erg succesvolle smartphone met vele technische mogelijkheden. De 5s was namelijk de eerste smartphone ter wereld met een 64bit processor. Daarmee kon deze chip veel sneller werken zonder in te boeten op de levensduur van een acculading. Ook was het de eerste gsm ter wereld die met een vingerafdruk te ontgrendelen was. Een code invoeren om het toestel te beveiligen werd hierdoor verleden tijd. Simpelweg je vinger plaatsen op de karakteristieke ‘home’ knop, was voldoende.

Met deze, en nog veel meer nieuwe technieken zoals een geweldige 8 megapixel iSight HD-camera en natuurlijk het prachtige iOS besturingssysteem, liet Apple wederom zien waarom het succes van de iPhone zo’n enorme vormen heeft aangenomen in de afgelopen jaren.

Apple iPhone 5c colors

De kleurrijke iPhone 5c

Naast de razendsnelle iPhone 5s, koos Apple in 2013 ook voor een nieuwe variatie op de iPhone. Namelijk de iPhone 5c die een goedkoper en vooral kleurrijker alternatief vormde voor de iPhone 5 uit 2012. Met een behuizing van zeer hoogwaardig plastic in vele vrolijke de kleuren, was de iPhone 5c dé keuze voor iedereen die lekker op wilde vallen met zijn toestel.

Binnenin de iPhone 5c vond je dezelfde hardware als in de eerdere iPhone 5, met enkele kleine verbeteringen. Dit betekende dat je met een iPhone 5c genoot van vele mogelijkheden. Alles werkte vloeiend en je navigeerde zeer eenvoudig door het toestel. De 8 megapixel HD-camera maakte bovendien fantastische foto’s en video’s en alles was razendsnel te delen met vrienden op social media en via de bekende apps.

Apple iPhone 6 - ios8

Eerdere iPhone toestellen

Zoals gezegd begon het op 29 juni 2007 allemaal met de iPhone 2G die voornamelijk in Amerika de markt zou veroveren. Met een 2 megapixel camera en een 3,5” touchscreen was dit een geweldige sprong voorwaarts voor de gehele smartphone-industrie. Een jaar later werd het toestel vervangen door de iPhone 3G die een GPS ontvanger en 3G mobiel internet toevoegde en die ook voor het eerst officieel in Nederland verkrijgbaar was.

Op 19 juni 2009 nam de iPhone 3GS het stokje over en deze flinke upgrade zorgde ervoor dat de iPhone ook in Nederland definitief voet aan de grond kreeg. Een 3,15 megapixel camera, snellere processor en twee keer zoveel werkgeheugen maakten van de iPhone 3GS een snelheidsduivel voor zijn tijd.

Na 3 iPhones met een sterk overeenkomstig design, was het in juni 2010 tijd voor de eerste revolutie voor de iPhone. Met de komst van de iPhone 4 werd design voor een smartphone naar een hoger niveau getild. Met een aluminium rand en een glazen voor- en achterkant veroverde ‘de 4’ de markt in hoog tempo en stond de concurrentie wederom op achterstand. Nooit eerder voelde een smartphone zo goed aan als toen. Uiteraard werd het toestel een stuk sneller dan zijn voorganger. Ook kreeg het een fantastisch Retina display dat een ongekend beeld gaf en werd een 5 megapixel HD-camera in het toestel geplaatst die uit zou groeien tot het meest gebruikte fototoestel ter wereld dat jaar.

Apple iPhone families

Met een paar kleine aanpassingen werd de iPhone 4S een jaar later gelanceerd en deze zette het succes van de iPhone onverminderd voort. Het grootste nieuws was Siri, de spraak herkennende software waarmee de iPhone ook via gesproken opdrachten bediend kon worden. Een verder verbeterde camera en snellere processor maakten van de iPhone 4S wederom een hit en Apple groeide uit tot het meest waardevolle merk ter wereld.

De tweede revolutie voor de iPhone kwam in 2012. Apple presenteerde op 21 september de iPhone 5 en stapte daarmee voor het eerst af van het 3,5” scherm dat vervangen werd door een 4” Retina display. Hiermee werd gehoor gegeven aan de wens van gebruikers om een groter scherm te kunnen gebruiken. De breedte bleef hetzelfde. Enkel de hoogte van het scherm na toe, waardoor alle apps gewoon bruikbaar bleven. Ook de camera werd wederom verbeterd, evenals de processor en kreeg het toestel 1GB werkgeheugen voor een ongekende snelheid. De iPhone 5 groeide uit tot een van de meest succesvolle iPhone ooit en wordt nu afgelost door de 5c en 5S.

Dat het Apple voor de wind gaat, is duidelijk. Maar de concurrentie zit natuurlijk nooit stil. Gelukkig kan Apple vertrouwen op jarenlange ervaring met innoverende interpretaties van een bestaand concept. We weten daarom zeker dat Apple ook de komende jaren een van de allergrootste spelers blijft op de smartphonemarkt.

0 items € 0,-
Nieuwsbrief Schrijf je in voor de Typhone nieuwsbrief:

U heeft javascript niet actief staan in uw browser. Om optimaal gebruik te kunnen maken van deze website adviseren wij u om javascript te activeren.
Klik hier voor informatie over hoe u javascript kan activeren