Aanbiedingen

Apple iPhone aanbiedingen

iPhone aanbiedingen: Nú extra iPhone voordeel bij Typhone! De Apple iPhone is nu voordelig te bestellen i.c. met abonnementen van alle netwerken. Profiteer nu van de scherpe aanbiedingen met een iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5S, iPhone 5C of iPhone 4S.

iPhone

Vind uw GSM

Accessoires

Apple bracht met de iPhone in 2007 een ware revolutie op gang. Deze iPhone 2G, die destijds niet in Nederland geleverd werd, was het startschot voor de moderne smartphone. Sindsdien is Apple, door het constant verbeteren van zijn producten, uitgegroeid tot een van de allergrootste spelers op de markt voor mobiele telefoons en dat is heel simpel te verklaren. Een iPhone ziet er altijd schitterend uit, werkt voorbeeldig en zit vol met innovaties. Precies in lijn met alle andere producten van de Amerikaanse fabrikant. iPhone 5s en de iPhone 5c zijn de laatste jaren erg belangrijk geweest voor de groei van het elektronicabedrijf. En na de introductie van de iPhone 6 wordt dit ongekende succes ongetwijfeld verder uitgebreid.

Apple iPhone 5S

iPhone 6 en iPhone 6 Plus

Op 9 september 2014 zijn twee opvolgers van de iPhone 5s aangekondigd: de iPhone 6 met een 4,7” scherm en de iPhone 6 Plus met een 5,5” scherm. Met deze grotere schermen maakt Apple gehoor aan de wens van de klant en zetten ze flinke stappen richting de concurrentie. Beide smartphones hebben een LCD-IPS display die alle multimedia prachtig visualiseert. De 4,7”-versie is voorzien van een resolutie van 750x133 pixels en de 5,5”-versie heeft een Full HD resolutie (1080x1920 pixels). Apple noemt haar schermen ook wel ‘Retina HD’.

De iPhone 6 draait op de nieuwste software iOS 8. Verbeterde functies van iOS zijn widgets, een vernieuwde communicatie tussen apps, slimme Spotlight functie en meer. De meest opvallende verbetering van de nieuwe iPhone is Apple Pay. Met een NFC-chip kunnen betalingen en informatie veilig over korte afstand verzonden worden. Deze betalingsmethode zal vooralsnog alleen in de VS beschikbaar zijn.

Uiteraard volgt er met een nieuwe iPhone ook een vernieuwd design. De iPhone 4(s) en 5(s) kenmerken zich tot de scherp gesneden randen. Voor de iPhone 6 is een nieuw pad ingeslagen naar een ronde afwerking en een aluminium behuizing. Ze zijn verkrijgbaar in de kleuren Space Grey, White en Gold. Tot slot is de smartphone verkrijgbaar met 16 GB, 64 GB en 128 GB geheugen.

De succesvolle iPhone 5S

De iPhone 5s deelde in 2013 de spotlight met zijn vrolijke, goedkopere broertje, de iPhone 5c. Maar laat er geen twijfel over bestaan. Apple koos ervoor om van een 3,5” toestel naar een 4” toestel te gaan. De iPhone 5s is een erg succesvolle smarthone met vele technische mogelijkheden.

De 5s was de eerste smartphone ter wereld met een 64bit processor. Daarmee kan deze chip veel sneller werken zonder in te boeten op de levensduur van een acculading. Ook was het de eerste gsm ter wereld die met een vingerafdruk te ontgrendelen is. Een code in te voeren om het toestel te beveiligen is hierdoor verleden tijd. Simpelweg uw vinger plaatsen op de karakteristieke ‘home’ knop, is voldoende.

Met deze, en nog veel meer nieuwe technieken zoals een geweldige 8 megapixel iSight HD-camera en natuurlijk het prachtige iOS 7 besturingssysteem, laat Apple wederom zien waarom het succes van de iPhone zo’n enorme vormen heeft aangenomen in de afgelopen jaren.

Apple iPhone 5c colors

De kleurrijke iPhone 5c

Naast de razendsnelle iPhone 5s, koos Apple ook voor een nieuwe variatie op de iPhone. Namelijk de iPhone 5c die een goedkoper en vooral kleurrijker alternatief vormt voor de iPhone 5 uit 2012. Met een behuizing van zeer hoogwaardig plastic in vele vrolijke de kleuren is de iPhone 5c dé keuze voor iedereen die lekker op wil vallen met zijn toestel.

Binnenin de iPhone 5c vinden we dezelfde hardware als in de eerdere iPhone 5, met enkele kleine verbeteringen. Dit betekent dat u met een iPhone 5c maximaal kunt genieten van de vele mogelijkheden. Alles werkt vloeiend en u navigeert zeer eenvoudig door het toestel. De 8 megapixel HD-camera maakt fantastische foto’s en video’s en u deelt alles razendsnel met vrienden op social media en via de bekende apps.

iPhone 4S 8GB, allemansvriend

Naast de innovatie, supersnelle iPhone 5s en prachtige 5c, kondigde Apple in 2013 nog een nieuwe variant aan. De iPhone 4S 8GB. Deze vervangt de zeer succesvolle iPhone 4 8GB en neemt zijn positie onderaan het aanbod van Apple in. De 4S 8GB beschikt over exact dezelfde techniek als de 4S 16GB uit 2011 zodat u verzekerd bent van een geweldige smartphone-ervaring. Met een 8 megapixel camera, de snelle A5 processor en natuurlijk iOS 7 geniet u elke dag weer van alle gemakken van een iPhone. Bovendien is het toestel lekker compact.

Apple iPhone 6 - ios8

Een grote stap voorwaarts met iOS 8

Bij de introductie van de iPhone 6 is ook het nieuwe besturingssysteem iOS 8 aangekondigd. iOS 8 beschikt over allerlei nieuwe functies en innovaties. Zo heeft het nieuwe besturingssysteem onder andere een berichtencentrum met widgets. Dit is erg handig voor ontwikkelaars die hun app van meer interactie willen voorzien. Eerder konden slechts een beperkt aantal ontwikkelaars hiervan gebruikmaken. Wanneer u graag voetbalwedstrijden volgt, kunnen uitslagen bijvoorbeeld direct in de widget getoond worden. Een andere handige nieuwe functie is Spotlight, waarmee documenten en media etc. sneller gevonden kan worden met een zoekbalk.

Deze en nog veel meer vernieuwingen maken iOS 8 tot een grote verandering waarmee u optimaal kunt genieten van een ontelbaar aantal (gratis) apps. Hiermee is de iPhone weer klaar voor de toekomst en de strijd met Android en Windows Phone.

Eerdere iPhone toestellen

Zoals gezegd begon het op 29 juni 2007 allemaal met de iPhone 2G die voornamelijk in Amerika de markt zou veroveren. Met een 2 megapixel camera en een 3,5” touchscreen was dit een geweldige sprong voorwaarts voor de gehele smartphone-industrie. Een jaar later werd het toestel vervangen door de iPhone 3G die een GPS ontvanger en 3G mobiel internet toevoegde en die ook voor het eerst officieel in Nederland verkrijgbaar was. Op 19 juni 2009 nam de iPhone 3GS het stokje over en deze flinke upgrade zorgde ervoor dat de iPhone ook in Nederland definitief voet aan de grond kreeg. Een 3,15 megapixel camera, snellere processor en twee keer zoveel werkgeheugen maakt en van de iPhone 3GS een snelheidsduivel voor zijn tijd.

Na 3 iPhones met een sterk overeenkomstig design, was het in juni 2010 tijd voor de eerste revolutie voor de iPhone. Met de komst van de iPhone 4 werd design voor een smartphone naar een hoger niveau getild. Met een aluminium rand en een glazen voor- en achterkant veroverde ‘de 4’ de markt in hoog tempo en stond de concurrentie wederom op achterstand. Nooit eerder voelde een smartphone zo goed aan als toen. Uiteraard werd het toestel een stuk sneller dan zijn voorganger. Ook kreeg het een fantastisch Retina display dat een ongekend beeld gaf en werd een 5 megapixel HD-camera in het toestel geplaatst die uit zou groeien tot het meest gebruikte fototoestel ter wereld dat jaar.

Apple iPhone families

Met een paar kleine aanpassingen werd de iPhone 4S een jaar later gelanceerd en deze zette het succes van de iPhone onverminderd voort. Het grootste nieuws was Siri, de spraak herkennende software waarmee de iPhone ook via gesproken opdrachten bediend kon worden. Een verder verbeterde camera en snellere processor maakten van de iPhone 4S wederom een hit en Apple groeide uit tot het meest waardevolle merk ter wereld.

De tweede revolutie voor de iPhone kwam in 2012. Apple presenteerde op 21 september de iPhone 5 en stapte daarmee voor het eerst af van het 3,5” scherm dat vervangen werd door een 4” Retina display. Hiermee werd gehoor gegeven aan de wens van gebruikers om een groter scherm te kunnen gebruiken. De breedte bleef hetzelfde. Enkel de hoogte van het scherm na toe, waardoor alle apps gewoon bruikbaar bleven. Ook de camera werd wederom verbeterd, evenals de processor en kreeg het toestel 1GB werkgeheugen voor een ongekende snelheid. De iPhone 5 groeide uit tot een van de meest succesvolle iPhone ooit en wordt nu afgelost door de 5c en 5S.

Dat het Apple voor de wind gaat, is duidelijk. Maar de concurrentie zit natuurlijk nooit stil. Gelukkig kan Apple vertrouwens op jarenlange ervaring met innoverende interpretaties van een bestaand concept. We weten daarom zeker dat Apple ook de komende jaren een van de allergrootste spelers blijft op de smartphonemarkt.

0 items € 0,-
Nieuwsbrief Schrijf u in voor de Typhone nieuwsbrief en spaar tot € 40,- korting
Voorwaarden »

U heeft javascript niet actief staan in uw browser. Om optimaal gebruik te kunnen maken van deze website adviseren wij u om javascript te activeren.
Klik hier voor informatie over hoe u javascript kan activeren