iPad aanbiedingen

Apple iPad Aanbiedingen

Hier vindt u diverse iPad aanbiedingen met mobiel internet. Onderaan de pagina vindt u tevens alle informatie over de mogelijkheden van de Apple iPad

iPad

Losse tablets

Vind uw GSM

Accessoires

Zelden veroverde een onbekend product de wereld in zo’n hoog tempo als de iPad. Het kleinere scherm van een smartphone werd vaarwel gezegd en de lompe laptop werd overbodig. Iedereen verklaarde Apple voor gek. Inmiddels kunnen we niet meer zonder.

iPad, begin van een revolutie

In tegenstelling tot wat vele denken, bestond de tablet al voordat Apple de iPad lanceerde. Echter was er nog niemand in geslaagd om het apparaat ook succesvol te maken. De Amerikanen lukte het echter binnen zeer korte tijd. Met een simpele interface. Een strak design en natuurlijk vele apps! Sinds die eerste iPad in 2010 heeft de populariteit van tablets een geweldige vlucht genomen en begonnen ook andere merken met het produceren van een tablet. Echter haalt niemand het succes en gebruiksgemak van de karakteristieke iPad. Simpelweg omdat de iPad het lekker simpel houdt, zonder in te boeten op functionaliteit en draagbaarheid. Niet voort niets dat er inmiddels al meer dan 100 miljoen iPads zijn verkocht.

Alle iPads op een rij

Zoals gezegd stond de originele iPad in 2010 aan het begin van het succesverhaal. Met dezelfde A4 chip als die in de iPhone 4, 256MB werkgeheugen en een 9,7”scherm werd de basis gelegd voor alle volgende iPads. In 2011 kwam de opvolger, de iPad 2, op de markt en werden er een aantal flinke verbeteringen doorgevoerd. Zo kreeg de iPad 2 een A5 dual-core processor die tweemaal zoveel werkgeheugen ter beschikking kreeg. Ook een camera werd toegevoegd en het design werd smaller en lichter. De derde generatie iPad verscheen in 2012 en bracht voor het eerst een scherm met een extreem hoge resolutie naar de tablets. Met 2048 x 1536 pixels kreeg de derde iPad een zogenaamd Retina Display dat ook op de succesvolle iPhones te vinden was. Verdere verbeteringen waren een nog snellere A5X processor, een extra sterke quad-core grafische chip en een 4G-ontvanger. iPad nummer 4, ook wel de iPad Retina genaamd, kwam al in oktober 2012 op de markt en verving de derde generatie iPad. Veel bleef bij hetzelfde maar de processor werd vervangen door een supersnelle 1,4GHz A6X chip. Alle iPads tot dan toe waren altijd uitgerust met een 9,7” scherm. Tot de komst van de iPad Mini. Deze kleine 7,9” variant beschikt over dezelfde hardware als de iPad 2 en blinkt uit in zijn extra hoge draagbaarheid. Dé iPad voor iedereen die veel onderweg is en een groter scherm zoekt dan een smartphone maar de bijna 10” metende ‘reguliere’ iPad iets teveel van het goede vindt.

iOS op de iPad

Net als de iPhone, werkt een iPad met iOS als besturingssysteem. Daarmee verzekert Apple de gebruiker van een optimale mobiele ervaring en installeert u in een handomdraai apps. Ook het lezen van boeken, het surfen over internet of het spelen van games is met iOS perfect verzorgd. Nog een voordeel is dat Apple traditioneel haar producten heel lang blijft ondersteunen met nieuwe updates. Daarom weet u zeker dat u nu en in de toekomst gebruik kunt blijven maken van alle gemakken van de iPad.

Ideale combinatie met mobiel internet

De hoge draagbaarheid van de iPad maakt dat deze natuurlijk optimaal samenwerkt met een abonnement voor mobiel internet. Daarmee kunt u, naast thuis op WiFi, ook onderweg genieten van alle gemakken die een iPad en iOS bieden. Apps zoals games, Nu.nl of social media neemt u overal mee naar toe. Gebruikt u de iPad zakelijk? Bijvoorbeeld voor het geven van presentaties of het bewerken van cijfers? Dan is een mobiel internet abonnement natuurlijk een geschenk uit de hemel. Waar u ook bent, u kunt altijd door blijven werken en uw e-mail raadplegen.

0 items € 0,-
Nieuwsbrief Schrijf je in voor de Typhone nieuwsbrief en spaar tot € 40,- korting
Voorwaarden »

U heeft javascript niet actief staan in uw browser. Om optimaal gebruik te kunnen maken van deze website adviseren wij u om javascript te activeren.
Klik hier voor informatie over hoe u javascript kan activeren