Samsung GSM

Samsung

Samsung smartphones behoeven geen introductie. Het Koreaanse merk staat bekend om zijn zeer brede aanbod van Galaxy smartphones waarmee ze succes op succes stapelen. Voor elk budget en behoefte is er een passende gsm die altijd profiteert van een zeer hoge kwaliteit. Met een Samsung toestel zit u altijd goed. Bekijk hier het complete aanbod aan toestellen.

Filteren

[Filter op specificaties]
Zoeken
Prijs

Kies uw telefoon

[Een moment geduld a.u.b.]

Kies een ander merk

Vraag & antwoord GSM & abonnement

Zijn alle Samsung toestellen voorzien van Android?

Nee. Hoewel het overgrote gedeelte wel met deze software wordt geleverd, is er ook een select aantal toestellen dat met Windows Phone wordt aangeboden. Welke beter is? Dat hangt van uw wensen af. Beide besturingssystemen hebben hun sterke punten. Kijk in de specificaties welk besturingssysteem op het toestel staat. U kunt deze vinden door op een toestel te klikken.

Als ik een Samsung telefoon aanschaf, is die dan simlockvrij?

Een Samsung gsm die u hier aanschaft, is altijd simlockvrij tenzij nadrukkelijk aangegeven staat dat het een gelockt toestel betref. Wanneer er een provider voor de naam van de gsm staat, kunt u er vanuit gaan dat deze alleen met die provider te gebruiken is. Is dat niet het geval dan is het mogelijk om een simkaart van elke beschikbare provider in de telefoon te gebruiken.

Is het mogelijk om accessoires voor mijn Samsung toestel aan te schaffen?

Ja. Naast het grote assortiment van Samsung toestellen wordt er ook een grote hoeveelheid accessoires voor de telefoons aangeboden. Enkele populaire producten zijn autoladers, screenprotectors en beschermhoesjes. Bij de toestelpagina kunt u alle accessoires bekijken, maar natuurlijk ook via de algemene accessoires pagina.

Ontvang ik garantie bij mijn Samsung product?

Indien u een Samsung product bestelt ontvangt u daarover standaard 24 maanden garantie. Gedurende deze periode zal elk defect, zolang deze aan de garantievoorwaarden voldoet, kosteloos hersteld worden. De bijgeleverde accessoires komen standaard met 6 maanden garantie. Mocht deze garantie niet voldoende zijn dan kunt u het product ook altijd laten verzekeren via Lifeline.

Als mijn Samsung gsm wordt gestolen, wat moet ik dan doen?

Als uw Samsung toestel is gestolen dient u direct contact op te nemen met de Politie. Hen dient u te voorzien van het type- en IMEI-nummer, deze gegevens vindt u terug op de factuur die u bij uw bestelling ontvangt. Daarnaast dient u contact op te nemen met uw provider, via hen kunt u de simkaart die in de telefoon zit blokkeren.

0 items € 0,-
Nieuwsbrief Schrijf je in voor de Typhone nieuwsbrief:

U heeft javascript niet actief staan in uw browser. Om optimaal gebruik te kunnen maken van deze website adviseren wij u om javascript te activeren.
Klik hier voor informatie over hoe u javascript kan activeren