Nokia GSM

Nokia

Zeg mobiele telefoon en vele denken direct aan Nokia. De Finse fabrikant is een van de allergrootste producenten van gsm’s en smartphones ter wereld. Het aanbod is zeer breed en de kwaliteit altijd van topniveau. Op deze pagina vindt u het gehele overzicht van alle beschikbare Nokia telefoons.

Filteren

[Filter op specificaties]
Zoeken
Prijs

Kies uw telefoon

Er zijn geen resultaten gevonden.

[Een moment geduld a.u.b.]

Kies een ander merk

Vraag & antwoord GSM & abonnement

Wat voor besturingssysteem heeft een Nokia telefoon?

De nieuwste Nokia smartphones zijn allemaal voorzien van de Windows Phone software. Dit besturingssysteem biedt de gebruiker een smartphone-ervaring die niet vergeleken kan worden met die van andere smartphones. Daarnaast zijn de instapmodellen voorzien van het eenvoudigere Asha besturingssysteem. Waar u gebruik van gaat maken hangt dus af van uw toestelkeuze.

Waarom is geen enkel Nokia toestel voorzien van Android?

Doordat Nokia zijn eigen besturingssysteem heeft en in samenwerking met Microsoft het Windows Phone besturingssysteem ter beschikking heeft, is het voor de fabrikant niet nodig om zijn telefoons te voorzien van Android. De Windows Phone software is zeer populair en hoewel Android dat ook is, blijft Nokia door middel van het Windows besturingssysteem uniek. Bovendien zijn zo goed als alle bekende apps ook verkrijgbaar voor Windows Phone en geniet u natuurlijk van een optimale integratie met uw PC.

Zijn er apps beschikbaar voor een Nokia?

Jazeker, indien u in het bezit bent van een Nokia smartphone heeft u toegang tot de Ovi Store. Daar vindt u duizenden applicaties die uw Nokia toestel nog interessanter, handiger en vooral leuker maakt. Ook is er de Windows Phone store waar u zeer veel apps kunt vinden.

Wat zijn de voordelen van een Nokia telefoon?

Het merk Nokia bestaat al vele jaren en staat bekend om zijn sterke toestellen, betrouwbaarheid en goede service. Deze aspecten komen ook terug in de nieuwere modellen. Met een Nokia telefoon bent u zeker van innovatie, betrouwbaarheid en langdurig plezierig van uw telefoon.

Worden er ook prepaid Nokia telefoons aangeboden?

Ja. Deze vindt u terug in de prepaid shop. Door met uw muis over het kopje GSM te gaan krijgt u verschillende opties waaronder prepaid. Daar vindt u het totale prepaid aanbod en dus ook de Nokia prepaid telefoons.

0 items € 0,-
Nieuwsbrief Schrijf je in voor de Typhone nieuwsbrief:

U heeft javascript niet actief staan in uw browser. Om optimaal gebruik te kunnen maken van deze website adviseren wij u om javascript te activeren.
Klik hier voor informatie over hoe u javascript kan activeren