Huawei GSM

Huawei

Het Chinese Huawei is een van de grootste fabrikanten van communicatietechniek. Niet voor niets dat zij ook uitstekende smartphones bouwen die voor een scherpe prijs in de markt gezet worden. Hier vindt u een compleet overzicht van alle Huawei modellen die op dit moment beschikbaar zijn.

Filteren

[Filter op specificaties]
Zoeken
Prijs

Kies uw telefoon

[Een moment geduld a.u.b.]

Kies een ander merk

Vraag & antwoord GSM & abonnement

Waarom heb ik nog nooit van Huawei gehoord?

Het telefoonmerk Huawei is relatief nieuw in Nederland en timmert zeer hard aan de weg. Huawei is in Azië namelijk één van de grootste en meest succesvolle fabrikanten van smartphones. De Ascend toestellijn is inmiddels in Nederland geïntroduceerd en valt goed in de smaak, mede door zijn uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

Van welk besturingssysteem is een Huawei telefoon voorzien?

Dat hangt af van het type toestel. Veel van de Huawei smartphones zijn voorzien van het Android besturingssysteem van Google, maar er zijn ook enkele telefoons die gebruik maken van Windows Phone 7. Deze besturingssystemen verschillen in veel opzichten, maar verzekeren een prettige gebruikservaring. Kijk in de specificaties om te zien welk besturingssysteem is geïnstalleerd.

Hoe zit het met de garantie als ik een Huawei gsm aanschaf?

Daar hoeft u zich geen zorgen over te maken. Indien er iets mis is met uw Huawei telefoon kunt u gebruik maken van de 24 maanden garantie die u bij de aankoop ontvangt. Als er geen val-, stoot- of waterschade geconstateerd wordt kan een eventueel defect kosteloos worden hersteld.

Met wie moet ik contact opnemen voor vragen over mijn Huawei telefoon?

In dat geval kunt u via de telefoon, e-mail of chat contact opnemen met Typhone.nl of direct naar de website van Huawei gaan.

Installeert Hauwei ook een eigen Android schil?

Ja. Net als vele andere fabrikanten installeert Huawei een eigen uitbreiding op Android. Een schil wordt dit genoemd. Huawei noemt hem de Emotion UI en deze schilt voegt extra mogelijkheden toe aan het al zeer uitgebreide pallet aan mogelijkheden van Android zelf.

0 items € 0,-
Nieuwsbrief Schrijf je in voor de Typhone nieuwsbrief:

U heeft javascript niet actief staan in uw browser. Om optimaal gebruik te kunnen maken van deze website adviseren wij u om javascript te activeren.
Klik hier voor informatie over hoe u javascript kan activeren