HTC GSM

HTC

Prachtige materialen, zeer hoge prestaties en een uniek design. Dat zijn de kenmerken van een HTC gsm. Op deze pagina vindt u alle huidige modellen en kunt u alle specificaties, mogelijkheden en reviews lezen van elke HTC smartphone.

Filteren

[Filter op specificaties]
Zoeken
Prijs

Kies uw telefoon

[Een moment geduld a.u.b.]

Kies een ander merk

Vraag & antwoord GSM & abonnement

Zijn alle HTC toestellen standaard voorzien van Android software?

Nee, niet alle HTC telefoons maken gebruik van het Android besturingssysteem. Naast die populaire software zijn er ook verschillende modellen voorzien van het Windows Phone besturingssysteem. Mocht u specifiek op zoek zijn naar een HTC gsm met Android, kijk dan even naar de specificaties. Daar staat altijd duidelijk in vermeld welk besturingssysteem op de telefoon geïnstalleerd is.

Hoe weet ik of een HTC toestel simlockvrij is?

Vrijwel alle HTC toestellen zijn simlockvrij, maar om zeker te zijn adviseren wij u altijd naar de specificaties van de telefoon te kijken. Door op de afbeelding van het toestel te klikken komt u op een pagina waar alle informatie over de gsm verzameld staat.

Wat maakt een HTC telefoon beter dan andere gsm’s?

HTC maakt al jaren lang betrouwbare en kwalitatief hoogstaande telefoons. Verder lopen zij voorop in innovatie waardoor u verzekerd bent van een toestel dat up-to-date is en niet verouderd is na enkele maanden.

Kan ik met een HTC toestel gebruik maken van een navigatiefunctie?

Elk HTC toestel, of het nu voorzien is van het Android of Windows Phone besturingssysteem, heeft een navigatiefunctie. Houdt u er echter wel rekening mee dat u voor sommige navigatie applicaties een internetverbinding nodig heeft.

Kan ik de accu verwisselen bij elk HTC toestel?

Nee. Sommige HTC smartphones zijn gebouwd met een zogenaamde unibody. Dit betekent dat het toestel één geheel is en er geen verwijderbare achterkant op zit. De accu is dan ook niet zelf te verwijderen. Gelukkig beschikt een HTC toestel altijd over een prima accu zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken. Bovendien zorgt het unibody design niet alleen voor een prachtige look, maar ook voor een zeer sterke bouwkwaliteit.

0 items € 0,-
Nieuwsbrief Schrijf je in voor de Typhone nieuwsbrief:

U heeft javascript niet actief staan in uw browser. Om optimaal gebruik te kunnen maken van deze website adviseren wij u om javascript te activeren.
Klik hier voor informatie over hoe u javascript kan activeren