BlackBerry Torch 2

BlackBerry Torch 2

Ruil uw oude toestel in

BlackBerry Torch 2 Review

BlackBerry Torch 2 smartphone

De BlackBerry Torch 2 wordt net als zijn voorganger een zeer goede smartphone met alle functionaliteiten die u nodig heeft. Volgens de laatste geruchten zal deze GSM beschikken over 1.2GHz processor. Helaas zal dit waarschijnlijk geen dual-core processor zijn maar met deze processor is uw BlackBerry smartphone ook razend snel. Waar de BlackBerry Torch 9800 draait op het BlackBerry OS besturingssysteem zal de nieuwe BlackBerry Torch 2 waarschijnlijk draaien op het nieuwe nog niet aangekondigde BlackBerry OS7. De BlackBerry Torch 2 beschikt verder standaard over 768MB RAM geheugen en 8GB intern geheugen. Met een microSD geheugenkaartje kunt u dit geheugen nog verder uitbreiden tot maximaal 32GB. U heeft dus voldoende geheugen om vele bestanden te kunnen opslaan.

BlackBerry Torch 2 touchscreen en qwerty toetsenbord.

Met de BlackBerry Torch 9800 introduceerde BlackBerry een nieuwe soort BlackBerry GSM, de BlackBerry Torch 2 heeft wederom dezelfde vormfactor. Dit betekend dat deze GSM beschikt over zowel een touchscreen als een qwerty toetsenbord. Het touchscreen is een 3.2 inch groot capacitive touchscreen met een resolutie van 480 x 640 pixels. Dit scherm geeft dus een zeer mooi beeld weer en reageert bovendien prima op iedere aanraking. Wanneer u het scherm omhoogschuift komt het volledige qwerty toetsenbord tevoorschijn. Dit toetsenbord is ideaal wanneer u veel e-mailt of berichten stuurt aangezien het typen met een qwerty toetsenbord veel sneller gaat.

BlackBerry Torch 2 mobiel internet

Mobiel internetten en e-mailen dat staan altijd central op een BlackBerry smartphone. Ook op de BlackBerry Torch 2 kunt u dus altijd en overal online. Dit kan via het HSDPA netwerk van uw provider of door deze GSM te verbinden met een draadloos netwerk in de omgeving. Eenmaal online surft u eenvoudig en snel over het web en heeft u uitgebreide e-mail functionaliteiten. U kunt al uw e-mail accounts eenvoudig koppelen aan deze BlackBerry GSM waarna nieuwe e-mails automatisch naar uw GSM worden door gezet. Ook aan het gebruik van sociale netwerken is natuurlijk gedacht. Zo zijn er applicaties voor bijvoorbeeld Twitter en Facebook zodat u eenvoudig op de hoogte blijft van alle status updates van al uw vrienden.

BlackBerry Torch 2 applicaties

Met de BlackBerry Torch 2 op zak hoeft u zich ook niet snel te vervelen. Deze smartphone beschikt namelijk over diverse leuke applicaties. Zo kunt u met de mediaspeler al uw muziek en video bestanden afspelen. Waar u dus ook bent, u kunt altijd even genieten van een MP3 of een filmpje.

Ook een digitale camera kan natuurlijk niet ontbreken. De BlackBerry Torch 2 heeft een goede 5.0 megapixel camera waarmee u mooie foto’s en video’s kunt maken. U slaat deze eenvoudig op op het geheugen van de Torch 2 en kunt ze eenvoudig met uw vrienden delen via Facebook en Twitter.

Ten slotte zal de BlackBerry Torch 2 ook waarschijnlijk beschikken over GPS ondersteuning. U kunt dus eventueel ook navigeren met deze mobiele telefoon.

Beoordeel de BlackBerry Torch 2 nu zelf en maak kans op €125,-

Reviews 1 t/m 2 van 2

Pagina:

  • 1
Beoordeel zelf!
Beoordeling van  vrijdag 25 februari 2011 om 14:28

Nu alweer een 2 de 1 is er pas pak en beet 3 maanden.

Beoordeling van  maandag 21 februari 2011 om 22:5910Design: 10/10Gebruiksgemak: 10/10Geluidskwaliteit: 10/10Mogelijkheden: 10/10

IK VINDT IS GOED

Reviews 1 t/m 2 van 2

Pagina:

  • 1
Beoordeel zelf!

Populairste accessoires

  • 1 Samsung Galaxy Accessoires
  • 2 Sony Xperia Accessoires
  • 3 HTC Accessoires
  • 4 iPhone Accessoires
  • 5 Nokia Lumia Accessoires
Alle accessoires
0 items € 0,-
Nieuwsbrief Schrijf je in voor de Typhone nieuwsbrief:

U heeft javascript niet actief staan in uw browser. Om optimaal gebruik te kunnen maken van deze website adviseren wij u om javascript te activeren.
Klik hier voor informatie over hoe u javascript kan activeren