Alcatel GSM

Alcatel

Alcatel biedt een zeer breed assortiment van smartphones. Van eenvoudig tot zeer uitgebreid en supersnel. De Franse fabrikant staat bekend om zijn One Touch smartphones die u op deze pagina eenvoudig combineert met een abonnement van elke provider.

Filteren

[Filter op specificaties]
Zoeken
Prijs

Kies uw telefoon

[Een moment geduld a.u.b.]

Kies een ander merk

Vraag & antwoord GSM & abonnement

Zijn alle Alcatel telefoons simlockvrij?

Vrijwel alle Alcatel telefoons zijn simlockvrij en te gebruiken met simkaarten van alle providers. Heel gemakkelijk voor als u een keer van provider verandert.

Ontvang ik garantie over mijn Alcatel toestel?

Ja. Net als alle andere telefoons op onze website ontvangt u bij een Alcatel telefoon garantie. 24 maanden lang kunt u het toestel onder de garantie kosteloos laten herstellen bij ons reparatiecentrum. Houdt u er echter wel rekening mee dat dit enkel gratis is als de telefoon voldoet aan de garantievoorwaarden.

Zijn de Alcatel telefoons voorzien van een logo en software van een bepaalde provider?

Nee, op geen van de Alcatel telefoons is de naam van een provider geplaatst en zult u geen specifieke software van een provider aantreffen.

Welk software staat er op een Alcatel telefoon geïnstalleerd?

Op vrijwel alle Alcatel telefoons staat het Android besturingssysteem geïnstalleerd. Dit omdat de Android software makkelijk in het gebruik is, snel werkt en Alcatel zijn eigen interface voor het besturingssysteem kan creëren. Doordat er Android op de telefoons staat heeft de gebruiker ook toegang tot de Google Play Store. Op die manier kan hij of zij de gsm voorzien van de nieuwste applicaties.

Waarom zou ik kiezen voor een Alcatel?

De prijs/kwaliteit verhouding van de Alcatel telefoons is zeer scherp. Voor een lage prijs maakt u al gebruik van een smartphone die voldoet voor de doorsnee gebruiker. Wilt u meer? Dan biedt Alcatel u ook in het hogere segment uitstekende smartphones voor een prima prijs. Verder kunt u rekenen op het Android besturingssysteem en ondersteuning bij vragen en/of problemen.

0 items € 0,-
Nieuwsbrief Schrijf je in voor de Typhone nieuwsbrief:

U heeft javascript niet actief staan in uw browser. Om optimaal gebruik te kunnen maken van deze website adviseren wij u om javascript te activeren.
Klik hier voor informatie over hoe u javascript kan activeren