Gsm + navigatie

Vraag & Antwoord GSM + Navigatie

Wat wordt bedoeld met GSM + Navigatie?

GSM + Navigatie betekent dat u een GSM plus een navigatiepakket kunt bestellen. Op deze manier kunt u van uw GSM eenvoudig een navigatiesysteem maken. Er zijn diverse GSM merken die compatibele GSM's op de markt hebben gebracht. Op deze GSM's kunt u navigatie pakketten installeren van TomTom en Route 66.

Wanneer is een GSM geschikt voor GSM + Navigatie?

Om een navigatiepakket op uw GSM te installeren moet uw GSM beschikken over GPS. GPS staat voor Global Positioning System (Wereldwijd Plaatsbepalingssysteem) en is een systeem dat gebruikt maakt van een groot aantal satellieten. Deze satellieten zenden radiosignalen uit en aan de hand van deze signalen kan een GSM met GPS met grote precisie bepalen waar het toestel zich bevindt.

Welke kosten zijn er aan navigatie op een GSM verbonden?

Het gebruik van GPS op uw GSM toestel is volledig kosteloos. Om van navigatie op uw GSM gebruik te kunnen maken dient u wel navigatiesoftware en kaarten aan te schaffen. Vaak is er al navigatiesoftware op de GSM geïnstalleerd en kunt u direct beginnen met navigatie. Omdat het wegennet continu aan verandering onderhevig is, is het verstanding om na enige tijd nieuwe actuele navigatiekaarten aan te schaffen. Voor speciale diensten zoals verkeersinformatie dient u zich wel te abonneren.

Welke navigatiesoftware kan ik op mijn GSM gebruiken?

Een GSM of smartphone biedt u over het algemeen de mogelijkheid om verschillende applicaties op het GSM toestel te installeren. Als dit het geval is bij uw GSM kunt u navigatiesoftware van verschillende aanbieders op uw mobiele telefoon installeren. De meest bekende producenten van software voor navigatie op uw GSM zijn TOMTOM en Route 66. Daarnaast zijn er enkele andere aanbieders zoals Destinator, Garmin of bijvoorbeeld Nokia Maps die navigatie op uw GSM mogelijk maken.

0 items € 0,-
Nieuwsbrief Schrijf je in voor de Typhone nieuwsbrief en spaar tot € 40,- korting
Voorwaarden »

U heeft javascript niet actief staan in uw browser. Om optimaal gebruik te kunnen maken van deze website adviseren wij u om javascript te activeren.
Klik hier voor informatie over hoe u javascript kan activeren