T-Mobile GSM abonnement

T-Mobile GSM abonnement

Maak hier uw keuze tussen een T-Mobile Stel samen, Samengesteld of Bellen & SMS'en per seconde abonnement. Daarna kiest u de telefoon of smartphone die u wenst bij uw T-Mobile abonnement.

T-Mobile abonnementvormen

Selecteer een T-Mobile abonnementvorm

 • Stel Samen
  Stel Samen
  • Voordelen van T-Mobile Stel Samen
   • Nooit onverwachte kosten voor mobiel internet
   • Onbeperkt sms'en, whatsappen en posten
   • Toegang tot 4G-netwerk, indien telefoon geschikt is
 • Alleen Bellen & Sms'en per Seconde
  Alleen Bellen & Sms'en per Seconde
  • Voordelen van T-Mobile Alleen Bellen & Sms'en per Seconde
   • Voordelig Bellen en SMS'en!
   • Geen starttarief!
   • Betalen per seconde en vanaf de eerste seconde

Vraag & antwoord T-Mobile GSM + Abonnement

Ik wil graag 4G-internet gebruiken. Welk abonnement moet ik nemen?

Elk Stel Samen of Samengesteld abonnement, met of zonder gsm, zal gebruik gaan maken van 4G. De snelheid hangt af van de gekozen databundel. De eenvoudige bundels maken gebruik van 15MB/s, de grootste 5GB bundel profiteert van een snelheid van 50MB/s. Dit zijn theoretische snelheden. De werkelijke snelheid hangt altijd van de omstandigheden waaronder u het netwerk gebruikt, af.

Met T-Mobile abonnementen kan ik onbeperkt posten en appen. Waarom zou ik een internetbundel nemen?

Het mobiel internet van een Stel Samen of Samengesteld abonnement met gsm is inderdaad onbeperkt in omvang maar niet in snelheid. De omvang van de databundel bepaalt hoeveel MB snel internet u ontvangt. Is deze bundel op, dan valt de snelheid terug naar 64Kbps. Daarmee kunt u gewoon onbeperkt door blijven posten, WhatsAppen en tweeten, maar surfen, mailen en downloaden gaan zeer traag.

Betaal ik bij een T-Mobile abonnement met gsm per seconde of per minuut?

Bij een Stel Samen of Samengesteld abonnement betaalt u per seconde met een minimum van 1 minuut. Met een Bellen en Sms’en per seconde abonnement betaalt u ook werkelijk per seconde.

Wat is het verschil tussen T-Mobile Samengesteld en Stel Samen?

T-Mobile Samengesteld is, zoals de naam al zegt, een door T-Mobile samengesteld pakket waarbij u minder keuzevrijheid hebt maar wel een extra korting krijgt op voordeelbundels zoals Visual Voicemail of Deezer. Met T-Mobile Stel Samen hebt u maximale vrijheid in het samenstellen van uw ideale abonnement met gsm.

Ik bel nu al met T-Mobile. Wanneer kan ik dan mijn abonnement verlengen?

Wanneer uw huidige T-Mobile abonnement binnen 4 maanden afloopt, kunt u al een verlenging met een nieuwe gsm bestellen. De gsm krijgt u dan direct thuis en het abonnement gaat in zodra dit mogelijk is. Uw nummer wordt ook automatisch behouden. Belt u nu met een andere provider? Dan kunt u kiezen voor een T-Mobile abonnement met gsm zodra uw huidige abonnement binnen 2 maanden afloopt.

0 items € 0,-
Nieuwsbrief Schrijf u in voor de Typhone nieuwsbrief en spaar tot € 40,- korting
Voorwaarden »

U heeft javascript niet actief staan in uw browser. Om optimaal gebruik te kunnen maken van deze website adviseren wij u om javascript te activeren.
Klik hier voor informatie over hoe u javascript kan activeren