GSM Abonnement

GSM abonnement met Mobiele Telefoon

Een nieuwe gsm schaft u extra goedkoop aan in combinatie met een voordelig abonnement. Kies op deze pagina de combinatie van netwerk en gsm die u wenst en begin direct met besparen. U kunt zowel eerst uw gsm kiezen als eerst een netwerkkeuze maken.

De 4 meest verkochte abonnementen met een nieuwe gsm

De keuze is natuurlijk enorm zodat er altijd een combinatie van toestel, abonnement en prijs is die bij u past. Bent u benieuwd wat andere klanten kochten? Bekijk dan hieronder de top 4 van meest bestelde aanbiedingen van een nieuwe gsm met abonnement.

Top 4 best verkocht

Vraag & antwoord GSM & abonnement

Moet ik eerst een gsm kiezen of eerst het netwerk?

De keuze is aan u. We hebben het gemakkelijk voor u gemaakt door op 2 manieren uw ideale gsm met abonnement te vinden. Weet u precies welk toestel u wilt? Kies dan eerst deze gsm en zie vervolgens de beste aanbiedingen met deze gsm. Wilt u juist graag bij een bepaald netwerk een abonnement afsluiten? Kies dan voor de provider en het abonnement van uw keuze en selecteer vervolgens een gsm.

Wanneer moet ik kiezen voor een abonnement met nieuwe gsm en wanneer voor een Sim Only abonnement?

De combinatie van een nieuwe gsm met een voordelig abonnement is perfect voor iedereen wiens toestel aan vervanging toe is en die wederom wil profiteren van aantrekkelijke actietarieven van zijn of haar mobiele abonnement. Is uw toestel niet aan vervanging toe maar uw abonnement wel? Kijk dan op onze SIM Only aanbiedingen pagina.

Er zit vaak korting op het toestel wanneer ik deze koop met een abonnement. Hoe kan dat?

Wanneer u zowel een gsm als een abonnement tegelijkertijd afsluit, krijgt u een extra hoge korting omdat u 2 producten tegelijkertijd afneemt.

Ik wil mijn huidige abonnement verlengen. Kan ik er dan ook een nieuwe gsm bij krijgen?

Ja. U selecteert eenvoudig op de pagina abonnement verlengingen bij welke provider u wilt verlengen en vervolgens kunt u kiezen voor een verlenging met gsm. Het maakt overigens niet uit of u een abonnement met een andere naam neemt. Zo lang u bij dezelfde provider blijft, spreken we van een verlenging. U krijgt vervolgens het toestel zo snel mogelijk, na goedkeuring, toegestuurd. Het abonnement gaat in zodra dit mogelijk is.

Mijn nummer wil ik graag behouden. Kan dat met een verlenging?

Ja. U kunt altijd uw nummer behouden wanneer u kiest voor een gsm+abonnement aanbieding. U vult tijdens het bestellen in dat u het nummer wenst te behouden en wij regelen het gehele proces van nummerbehoud voor u. Neem daarbij wel de voorwaarden voor nummerbehoud in acht.

0 items € 0,-
Nieuwsbrief Schrijf je in voor de Typhone nieuwsbrief:

U heeft javascript niet actief staan in uw browser. Om optimaal gebruik te kunnen maken van deze website adviseren wij u om javascript te activeren.
Klik hier voor informatie over hoe u javascript kan activeren