GSM

GSM toestellen van alle GSM merken

Op deze pagina ziet u het complete aanbod van toestellen die op dit moment verkrijgbaar zijn. Nagenoeg alle telefoons zijn zowel simlockvrij los als in combinatie met een voordelig abonnement beschikbaar. Klik op het merk waarvan u een gsm zoekt en lees een uitgebreide review, bekijk foto’s en 3D afbeeldingen en zie de beste aanbiedingen met alle toestellen van de onderstaande merken.

De top 4 meest verkochte simlockvrije toestellen

Bent u opzoek naar een losse gsm en vindt u de keuze wellicht wat overweldigend? Bekijk dan hieronder de top 4 best verkochte losse gsm’s en zie welke toestellen het meest gekozen worden door de klanten die u voorgingen. Deze toestellen zijn simlockvrij en te gebruiken met alle netwerken. Wilt u meer informatie? Klik dan op de toestelnaam en lees de review van zowel onze experts als de gebruikers zelf.

Top 4 best verkocht

Vraag en antwoord Losse GSM

Is er een verschil tussen een losse simlockvrije gsm en een gsm plus abonnement?

Als u een losse gsm bestelt, ontvangt u enkel het toestel en alles wat er in de verpakking bij zit. Indien u kiest voor de combinatie gsm plus abonnement, dan krijgt u daar ook een simkaart bij geleverd. De telefoon ontvangt u dan met korting of zelfs gratis, maar u betaalt maandelijks wel een bedrag voor het abonnement. Als u een los toestel koopt is dat niet het geval, dan bent u nergens aan verbonden en hoeft slechts eenmalig een bedrag over te maken. U kunt dan bijvoorbeeld kiezen voor een voordelig Sim Only abonnement.

Is het aanschaffen van een losse simlockvrije gsm voordeliger?

Dat ligt helemaal aan de situatie, uw belgedrag een de aanbiedingen die de providers voeren. Indien u al een abonnement heeft en alleen nog een toestel nodig heeft, kunt u die het beste los aanschaffen. Zoekt u zowel een abonnement als een nieuwe gsm, dan is een combinatie van deze 2 vaak een zeer voordelige oplossing.

Is het mogelijk om mijn nieuwe gsm te verzekeren?

Natuurlijk. Wanneer u een nieuwe gsm aanschaft, kunt u in de winkelmand kiezen voor een Lifeline verzekering. Hiermee wordt schade door ongelukken, water-/ vochtschade, verlies en diefstal en zelfs diefstal uit auto verzekerd. De Lifeline verzekering kunt u overigens maandelijks opzeggen, u kunt dus zelf bepalen of u er nog wel gebruik van wilt blijven maken.

Wat als ik geen keuze tussen het grote aanbod telefoons kan maken?

Door het zeer grote aanbod van toestellen, kan het soms moeilijk worden om een keuze te maken. Indien u twijfelt, adviseren wij u de door ons geschreven review van de telefoon goed door te lezen en de reviews geschreven door onze klanten te bekijken. Wellicht dat u daardoor makkelijker een besluit kunt maken. Zo niet, dan kan onze klantenservice u daarbij helpen.

Ontvang ik bij de aanschaf van een mobiele telefoon garantie?

Bij elke telefoon die u aanschaft ontvangt u standaard garantie. Hoe lang deze garantie geldig is hangt af van het type toestel. Via deze link kunt u de garantieperiode per merk bekijken. Zoals u daar zult zien, heeft u ook standaard 6 maanden garantie op het accessoire die bij de gsm geleverd worden.

0 items € 0,-
Nieuwsbrief Schrijf je in voor de Typhone nieuwsbrief:

U heeft javascript niet actief staan in uw browser. Om optimaal gebruik te kunnen maken van deze website adviseren wij u om javascript te activeren.
Klik hier voor informatie over hoe u javascript kan activeren