Telefoon Accessoires

Telefoon accessoires

Met de handige gsm accessoires van Typhone.nl kunt u optimaal genieten van uw nieuwe mobiele telefoon. Typhone.nl heeft een uitgebreid assortiment accessoires voor vrijwel alle mobiele telefoons. Zo vindt u hier onder andere geheugenkaartjes, screenprotectors, laders en nog veel meer. Kies uit de leukste telefoonhoesjes of een stoere headset. Allemaal tegen de scherpste prijzen. Navigeer via het merk van uw telefoon of via het type accessoire dat u zoekt.

OP=OP

Vraag & antwoord accessoires

Zijn er accessoires beschikbaar voor elk type telefoon of tablet?

Voor vrijwel elk product zijn er accessoires beschikbaar. Via deze speciale accessoire pagina kunt u alle producten makkelijk terugvinden. Natuurlijk kunt u ook via de pagina van de betreffende telefoon of tablet zoeken naar de bijbehorende accessoires.

Hoe kan ik het makkelijkst de juiste accessoire vinden voor mijn telefoon of tablet?

Op deze pagina kunt u de zoekresultaten eenvoudig filteren door aan te geven of u op zoek bent naar een accessoire voor een gsm of tablet. Vervolgens kunt u het merk opgeven en het specifieke type. Hierna krijgt u alle mogelijke accessoires te zien voor dat product. Mocht u het zoekresultaat nog specifieker willen zien, dan kunt u ook zoeken op de verschillende categorieën van accessoires.

Hoe lang heb ik garantie op een accessoire?

Op alle accessoires geldt een algemene garantieperiode van minimaal 24 maanden. Indien de producten binnen die periode een defect vertonen en er geen val-, stoot- of waterschade is, wordt het accessoire kosteloos omgeruild.

Ik kom er niet uit met het kiezen van de beste accessoire. Waar kan ik terecht met vragen?

U kunt natuurlijk altijd contact opnemen met ons. Via de telefoon op 040-2353000 (lokaal tarief), e-mail op info@typhone.nl en per chat op de website helpen wij u graag indien u vragen over een product hebt.

Ik zie regelmatig NFC bij een accessoire staan. Wat is dat?

NFC staat voor Near Field Communication. Met deze techniek kan uw smartphone over korte afstanden informatie verzenden en ontvangen. Er komen steeds meer accessoires die gebruikmaken van deze techniek. Voorbeelden zijn speakers en opladers. Overweegt u de aanschaf van een NFC-accessoire, kijk dan goed in de specificaties van uw toestel of deze over NFC beschikt.

0 items € 0,-
Nieuwsbrief Schrijf je in voor de Typhone nieuwsbrief:

U heeft javascript niet actief staan in uw browser. Om optimaal gebruik te kunnen maken van deze website adviseren wij u om javascript te activeren.
Klik hier voor informatie over hoe u javascript kan activeren